Translate

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

DXN SPIRUDLE

 

DXN SPIRUDLE

Το πολυαναμενόμενο Υγιεινό Φαγητό από την DXN είναι εδώ για εσάς!

Τα Noodles ταχείας βράσης είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα που καταναλώνονται σε πολλές ασιατικές χώρες.

• Η παγκόσμια κατανάλωση ζυμαρικών ταχείας βράσης αυξάνεται λόγω της ευκολίας στην προετοιμασία του φαγητού σε προσιτές τιμές.

• Έχουν αναγνωριστεί διεθνώς.

Γνωρίζετε την προέλευση των NOODLES;

Τα πρώτα Noodles ταχείας βράσης στον κόσμο, “Chicken Ramen”, εφευρέθηκαν στην Ιαπωνία από τον Momofuku Ando.

Εφευρέθηκαν λόγω της έλλειψης τροφίμων στην Ιαπωνία, μετά τον

Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ιστορία των Noodles Ταχείας Βράσης

Τα ζυμαρικά ταχείας βράσης δημιουργήθηκαν στην Ιαπωνία το 1958, μετά την ήττα της Ιαπωνίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το τέλειο μεταπολεμικό φαγητό:

• Γευστικό

• Προσιτό Οικονομικά

• Ασφαλές και υγειές

• Εύκολη και γρήγορη προετοιμασία

• Μη αλλοιώσιμο προϊόν

ΓΕΥΣΕΙΣ

Υπάρχουν μερικές συνηθισμένες γεύσεις για όλες τις μάρκες Ζυμαρικών

Ταχείας Βράσης.

• Κοτόπουλο

• Τom Yum (Ταϋλανδέζικη σούπα)

• Κάρι (ινδικό μπαχαρικό)

• Vegetarian

DXN SPIRUDLE

Ψάχνετε τις επικρατέστερες τάσεις ζυμαρικών ταχείας βράσης – Noodles;

Η DXN σας παρουσιάζει το νέο προϊόν DXN Spirudle!

Κάντε τη διαφορά Γευτείτε διαφορετικά!

Τι κάνει ξεχωριστά τα DXN Spirudle?

Εμπλουτισμένο με Spirulina platensis

Χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα  ως πηγή τροφής λόγω της υψηλής περιεκτικότητα της σε πρωτεΐνες και της θρεπτικής της αξίας.

 • Πλήρης αλκαλική τροφή

• Πλούσια σε Βιταμίνες & Μεταλλικά στοιχεία

• Μεγάλη πηγή πρωτεϊνών

• Εύπεπτη

• Υπερτροφή

Τι τα κάνει τόσο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ;

Χωρίς χρωστικές ουσίες

Διαδικασία ξήρανσης των Noodles:

• Διαδικασία ξήρανσης με αέρα

• Δεν περιλαμβάνει τηγάνισμα σε λάδι

Τα Noodles ταχείας βράσης είναι υγιεινά;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι τα Ζυμαρικά Ταχείας Βράσης είναι ανθυγιεινά. Τα Ζυμαρικά Ταχείας Βράσης αποτελούν ένα υγιεινό γεύμα όταν:

• Είναι κατάλληλα τα συστατικά.

• Δεν έχουν χρωστικές ουσίες.

• Υπάρχει σωστή διαδικασία ξήρανσης.

Τα περισσότερα Ζυμαρικά Ταχείας Βράσης που διατίθενται στο εμπόριο έχουν χρωματισμούς, συντηρητικά κ.λπ.

Τα συγκεκριμένα ζυμαρικά είναι νόστιμα και διαθέσιμα σε διάφορους χρωματισμούς. Παρόλα αυτά η ευρεία κατανάλωσή τους (με τεχνητούς χρωματισμούς και συντηρητικά) μπορεί να προκαλέσει αρνητικές επιδράσεις στην υγεία.

Τα περισσότερα Ζυμαρικά Ταχείας Βράσης παρασκευάζονται με τη διαδικασία τηγανίσματος του λαδιού. Η επαναλαμβανόμενη χρήση του ίδιου μαγειρικού λαδιού είναι συχνή. Η επαναλαμβανόμενη χρήση μαγειρικού ελαίου θα αυξήσει το  σχηματισμό υδροϋπεροξειδίου και θα μειώσει τη σταθερότητα του λαδιού. Η παρατεταμένη κατανάλωση θα προκαλέσει ασθένειες.

DXN Spirudle

- Χωρίς πρόσθετα συντηρητικά - Χωρίς Τεχνητούς χρωματισμούς -Διαδικασία ξήρανσης (χωρίς λάδι)

- Εμπλουτισμένο με Spirulina platensis - Εύχρηστο και Γρήγορο

DXN Spirudle ΥΓΙΕΙΝΟ & ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!

Ζυμαρικά Ταχείας Βράσης Ποιος μπορεί να τα καταναλώσει;

Ιδανικό Τρόφιμο για τους VEGETARIAN VEGAN

 Συσκευασία: 4 φακελάκια x 75g

 

 

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν ορισμένες συνταγές για τα Spirudle της DXN

 

Μέθοδος Μαγειρέματος

• Τοποθετείστε τα Noodles σε 400 ml βραστό νερό.

• Μαγειρέψτε για 3 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε τα με τα αγαπημένα σας υλικά.

DXN Spirudle με τραγανά λαχανικά

(1) Συστατικά:

·        1 φακελάκι DXN Spirudle

·        100γρ. φιλέτο στήθους κοτόπουλο

·        1 μικρό κρεμμύδι η 5-10 φέτες φρέσκο

·        2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας

·        Αλάτι, πιπεριές, λάδι / βούτυρο, τσίλι καγιέν

·        Τριμμένο Γκράνα Παντάνο η παρμεζάνα

·        1-2 ντοματίνια, πιπεριά τσίλι

1. Κόβουμε σε κύβους το στήθος κοτόπουλου και τα κρεμμύδια. Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε μια μικρή ποσότητα λαδιού ή βουτύρου και βάζουμε το κομμένο κρεμμύδι. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και μετά βάζουμε τους κύβους κοτόπουλου. Χρησιμοποιούμε αλάτι, πιπεριές και 2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας για γεύση. Τηγανίζουμε για 6-8 λεπτά μαζί και βάζουμε λίγο τσίλι σε σκόνη ή τσίλι καγιέν (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο πικάντικο σας αρέσει).

2. Τοποθετούμε τα Spirudle σε 400 ml βραστό νερό. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά και το αφήνουμε στο βραστό νερό για 1-2 λεπτά.

3. Προσθέτουμε το έτοιμο κρέας και ανακατεύουμε απαλά.

4. Προσθέτουμε τριμμένο Γκράνα Παντάνο / παρμεζάνα, 1-2 ντοματίνια και τσίλι πιπέρι στην κορυφή του φαγητού.

Έτοιμο για σερβίρισμα!

 

(2) Συστατικά:

                   1 φακελάκι DXN Spirudle

                   100γρ φρεσκου σολομου η τόνου

                   3-4 κουταλιες της σουπας κρεμα γαλακτος

                   1 μικρο κρεμμυδι

                   Λιγες ελιες, Δεντρολιβανο

                   Χυμο λεμονιου

                   Αλατι, Πιπερι, Βασιλικο

1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά και στη συνέχεια θερμαίνουμε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου ή βουτύρου και τοποθετούμε τα κομμένα λαχανικά. Τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας για γεύση.

2. Τοποθετούμε τα Spirudle σε 400 ml βραστό νερό. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά και το αφήνουμε στο βραστό νερό για 1-2 λεπτά.

3. Προσθέτουμε τα λαχανικά στα Spirudle και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε τριμμένο τυρί Cheddar στην κορυφή του φαγητού. Έτοιμο για σερβίρισμα!

(3) Συστατικά:

                   1 φακελάκι DXN Spirudle

                   100 γρ φρέσκου σολομού ή τόνου

                   3-4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

                   1 μικρό κρεμμύδι

                   Λίγες ελιές, Δεντρολίβανο

                   Χυμό λεμονιού

                   Αλάτι, Πιπέρι, Βασιλικό

1. Κόβουμε τον φρέσκο σολομό σε μικρούς κύβους και τεμαχίζουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε μια μικρή ποσότητα λαδιού ή βουτύρου και προσθέτουμε το κομμένο κρεμμύδι. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και μετά προσθέτουμε τους κύβους σολομού σε αυτό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπεριές, βασιλικό, δεντρολίβανο και λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι για γεύση. Τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε 3-4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος και λίγες ελιές. Βράζουμε και ανακατεύουμε απαλά για 1-2 λεπτά.

2. Τοποθετούμε τα Spirudle σε 400 ml βραστό νερό. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά και το αφήνουμε στο βραστό νερό για 1-2 λεπτά.

3. Προσθέστε τον σολομό στο μαγειρεμένο Spirudle και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε φρέσκο δεντρολίβανο και φέτες λεμονιού στην κορυφή του φαγητού.

Έτοιμο για σερβίρισμα!

Για άμεση παραγγελία πατήστε εδώ.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου