Translate

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ & ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΜΑΣ



Πιο αναλυτικά για κάθε αγορά  δυο κουτιά σε ένα από τα παρακάτω προϊόντα θα πάρετε δωρεάν + ένα δώρο. Δηλαδή τρία κουτιά.

Τα προϊόντα που ισχύει η προσφορά είναι τα εξής:

 

 1)     Zhi mocha: Ο πλούσιος και αρωματικός αυτός καφές δημιουργείται από χαρμάνι επιλεγμένων κόκκων καφέ, εκχύλισμα από Γανόδερμα και σκόνη κακάο.

 








    2)   Maca Eu coffee : Συστατικά: Ζάχαρη, φυτική κρέμα, στιγμιαίος καφές σε σκόνη, Maca ( Lepidium meyenii ) σε σκόνη και εκχύλισμα από Γανόδερμα

 

 

 

 

 

  3) Maca Vita : Συστατικά: Ζάχαρη, φυτική κρέμα, στιγμιαίος καφές σε σκόνη, τζίνσενγκ σε σκονη, Maca ( Lepidium meyenii ) σε σκόνη και εκχύλισμα από Γανόδερμα.

 

 

 

 

 

       4) Zhi ca plus : είναι αρωματικες καραμελες σε μορφή παστίλιας , με γεύση καφέ, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τους καταναλωτές που θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη ζάχαρης. Τα κυριότερα στοιχεία τους είναι η κορυφαίας ποιότητας κόκκοι καφέ και το εκχύλισμα Ganoderma. Οι DXN Zhi Ca Plus μειώνουν την επιθυμία για γλυκό και παρέχουν τον απαραίτητο ενεργειακό εφοδιασμό.

 

 


Πληροφορίες για το πώς μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε δικαίωμα στην προσφορά αύτη εάν δεν είσαστε συνεργάτης απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνιας πάρα κάτω. Και στο πλαίσιο με το μήνυμα γράψτε ΄΄Προσφορά΄΄


Σας εύχομαι να απολαύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ωφέλει από τα ροφήματα μας εσείς και η φίλοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου