Translate

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

DXN Cosmetics | Gempyuri Presentation GR

 
 
 

DXN GEMPYURI DERMA PERFECTION REJUVENATION CREAM

 Η κρέμα αναζωογόνησης Derma Perfection με την ειδική της σύνθεση, βοηθά στην τόνωση και ενυδάτωση του θαμπού δέρματος, δίνοντάς του επιπλέον λάμψη. Τα αντιγηραντικά και τονωτικά αποτελέσματά της συσφίγγουν επίσης το δέρμα και επαναφέρουν τη λάμψη του.



 

DXN GEMPYURI MULTI MASSAGE CLEANSER

 Το Καθαριστικό Προσώπου περιέχει εκχύλισμα τρούφας (γνωστό ως μαύρο διαμάντι) και αμέθυστο που βοηθούν στην ενυδάτωση, αναζωογόνηση και καθαρισμό του δέρματος.


DXN GEMPYURI TIGHTENING FRESH TONER

 Μια συμπυκνωμένη λοσιόν που βοηθά στην ενυδάτωση και τη σύσφιξη του δέρματος. Σε συνδυασμό με τα ειδικά συστατικά του αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα.

 DXN GEMPYURI VOLUME ENERGY SERUM

 Το Volume Energy Serum (Ορός) βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Περιέχει επίσης τις πρωτεΐνες αμέθυστου και πεπτιδίου που συμβάλλουν στο να αναζωογονήσουν και να συσφίξουν το δέρμα.

DXN GEMPYURI LIFTING IMPACT AMPOULE OIL

 Αμπούλα που περιέχει έλαιο Argan το οποίο παρέχει θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση στο ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Με αποτέλεσμα την ανόρθωση και τη σύσφιξη του δέρματος, προσφέροντάς του φρεσκάδα και λάμψη.


Για άμεσες παραγγελίες δείτε εδώ.

Επικοινωνία email: stefanos.karandreadis@gmail.com   
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
6944913297 Στέφανος  / Μαρία 6947405910



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου