Translate

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Οδοντόκρεμα με ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ!



Οδοντόκρεμα με ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ!

Ganozhi Οδοντόπαστα Χωρίς Φθόριο
Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί "ποια είναι η καλύτερη οδοντόκρεμα ;", τότε εξετάστε προσεκτικά την οδοντόκρεμα με γανόδερμα διότι είναι μία κορυφαία επιλογή.
- H φυτική οδοντόκρεμα με ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ είναι ένας φυσικός τρόπος περιποίησης των δοντιών.
α. Χωρίς φθόριο,
β. Χωρίς σακχαρίνη,
γ. Χωρίς ψιλή άμμο και άλλες χρωστικές ουσίες

Η οδοντόκρεμα με γανόδερμα περιέχει εκχύλισμα μανιταριού Γανόδερμα σε εξαιρετικής ποιότητα. Έχετε καθαρή αναπνοή, αστραφτερό χαμόγελο και πραγματική υγιεινή για την στοματική κοιλότητα ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παιδική οδοντόκρεμα.

Επίσης, σε μία In vitro μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2010, στο Journal International Oral Health, τα εργαστηριακά ευρήματα έδειξαν ότι η οδοντόκρεμα με Γανόδερμα είχε εξαιρετικές αντιμυκητιασικές ιδιότητες και ότι η δράση της κατά της Candida ήταν ιδιαίτερα υψηλή (Minimum Inhibitory Concentration <02 mgm/ml).
Το δείγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν η οδοντόπαστα με Γανόδερμα της DXN

Κλείνοντας, η οδοντόκρεμα με ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ είναι εξαιρετική για την καταπολέμηση στοματικών παθήσεων π.χ.
1. περιοδοντίτιδα, (ανθρώπινη μελέτη σε 20 ασθενείς με χρόνια περιοδοντίτιδα έδειξε ότι τo Γανόδερμα Λούσιντουμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιμικροβιακός παράγοντας, συμπληρωματικά με την συμβατική θεραπεία στην περιοδοντική νόσο. Επιπρόσθετα, θα μπορούσε ενδεχομένως να ενισχύσει τα αποτελέσματα του φαρμάκου που χορηγείται τοπικά),
2. ουλίτιδα,
3. τερηδόνα,
4. άφτρες,
5. πέτρα
6. πλάκα
7. δυσοσμία
8. περιστοματιτιδα
9. πρόληψη στις παθήσεις σε ούλα και δόντια.

Επίσης, δίνει καθαρή & δροσερή αναπνοή ενώ είναι από τις καλύτερες επιλογές για ευαίσθητα δόντια και ουλα (π.χ. ουλα που ματώνουν ή που πονούν εύκολα).

Η οδοντόκρεμα με γανόδερμα έχει πολλές χρήσεις διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταπραΰνει την ακμή, τα σπυράκια, το κάψιμο, το κόψιμο και της πληγές στο δέρμα ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Γανόδερμα καταπολεμά την Candida (σχετικές αναφορές γίνονται και στο yeastinfection. org)

Περιεχόμενα του κουτιού 150 γρ. (διπλάσια ποσότητα γιατί οι οδοντόκρεμες του εμπορίου έρχονται συνήθως σε συσκευασίες των 75 γρ.) ενώ έχει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής διότι χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου